Skip to main content

PROGRAM LAWATAN ZIARAH KASIH DAN PENYAMPAIAN KURNIAAN DYAM MEJAR JENERAL TUNKU ISMAIL IBNI SULTAN IBRAHIM, TUNKU MAHKOTA JOHOR BAGI BULAN MEI 2021 FASA 2 DAERAH PONTIAN

admin
Mei 23, 2021

Yang Berbahagia Tuan Haji Mohd Rafi Bin Abdullah, Pegawai Daerah Pontian Mengadakan Lawatan Ziarah Kasih Kepada 3 Buah Keluarga Yang Kurang Bernasib Baik Di sekitar Daerah Pontian.

1. Penerima Pertama Adalah Puan Siti Salmiah Binti Lawmak Merupakan Seorang Ibu Tunggal Yang Berusia 58 Tahun Mempunyai 2 Orang Tanggungan Keluarga, Tiada Pekerjaan dan Alamat Kg Parit Muhammad Sanglang Mukim Ayer Baloi.

2. Penerima Kedua Adalah Mohamed Sahari Bin Othman Seorang Bapa Tunggal Yang Berusia 84 Tahun. Mempunyai Tanggungan 5 Orang Ahli Keluarga. Beliau Juga Merupakan Pesakit Masalah Pundi Kencing. Beliau Juga Tidak Mempunyai Pekerjaan dan Rumah Beliau Di Alamat Kampung Pt Saniman, Mukim Ayer Baloi.

3. Penerima Ketiga Adalah Puan Aspar Bin Darus Yang Berusia 79 Tahun Mempunyai 3 Orang Tanggungan Ahli Keluarga. Beliau Juga Merupakan Pesakit Stroke Sebelah Kiri. Beliau Juga Tidak Mempunyai Pekerjaan dan Rumah Beliau Di Alamat Kampung Pt Saniman, Mukim Ayer Baloi.

Tuan Pegawai Daerah Pontian Juga Berkesempatan Menyampaikan Kurniaan Daripada DYAM Mejar Jeneral Tunku Ismail ibni Sultan Ibrahim, Tunku Mahkota Johor Kepada Setiap Keluarga Tersebut Bagi Bulan Mei 2021 FASA 2 Serta Bungkusan Sumbangan Berupa Barangan Keperluan Asas.Semoga Kurniaan Sumbangan Ini Juga Dapat Meringankan Beban Keluarga Ini.

Turut hadir : Ketua Penolong Pegawai Daerah Pontian,Barisan Pegawai Pejabat Daerah Pontian, Dan Penghulu Mukim Serta Ketua Kampung Yang Terlibat.

© DYAM Pemangku Sultan Johor. Hakcipta Terpelihara.